Start Kläder Om företaget Butik Karlstad Grossist Kontakt

Hej!

Jag heter Charlotte och har nu haft en butik i Karlstad i 10 år (våren 2011). Innan jag startade denna butik utbildade jag mig i sömnad,klädkonstruktion och formgivning då jag hade en längtan efter att arbeta med färg och form och tyckte att min väg till detta gick genom att arbeta med olika textila material i allmänhet och senare med kläders uttryck i synnerhet.

Min önskan har varit att erbjuda material som känns sköna att bära,formgivning som är både snygg och bekväm,modeller för alla former, olika figurstyper och storlekar.

Kläder att känna sig vacker,fri och naturlig i. Inte utklädd utan personlig. Efter några års arbete med bl.a teaterkläder öppnade jag butiken på Herrgårdsgatan i Karlstad. Denna ligger fortfarande kvar på samma adress och har nu ökat i storlek. Här finns blandade märken -alla med kriteriet huvudsakligen bestående av naturmaterial -och förstås det egna märket "fin feminin" som jag säljer även som grossist.

Att se kvinnor sträcka på sig och lysa upp när de hittat rätt i stil,färg och form ger mig fortfarande mycket glädje i mitt arbete. Att sälja material som känns behagliga för kroppen att bära är en självklarhet (är de dessutom ekologiska är det ett plus!) Att tänka i termer som" långsiktighet","hållbarhet","bra för människa och miljö" är också viktigt för mig. Och detta kommer jag att försöka fortsätta med ett bra tag till hoppas jag.

Titta gärna in i butiken! Ta dig tid att känna och prova! Låt oss hjälpa dig om du behöver något plagg eller någon accessoir. Kanske ett smycke eller en sjal.Eller en present som känns roligt att få och att ge.


Välkommen!

Charlotte