FRAKT

Vi skickar fraktfritt inom Sverige. För varor i lager är leveranstiden normalt 3-6 arbetsdagar. I samband med storhelger och andra helgdagar kan det dröja ytterligare lite längre innan ditt paket skickas från Finfeminin.

Leverans till ombud Ditt paket skickas spårbart med Postnord till närmsta postombudbaserat på ditt postnummer.* Du får en avisering från Postnord via sms eller mejl när du kan hämta ut ditt paket. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. Vid outlöst paket debiteras du 300 SEK i avgift för för fraktkostnad, returkostnad samt administrativa avgifter.

Vid mindre leveranser så levererar postnord oftast direkt till brevlåda.


Det går även bra att hämta i butiken i Karlstad.

För beställningsvaror från By basics On Demand är leveranstiden ca 6 veckor.


RETUR

Vill du skicka tillbaka en vara till oss så står du själv för returkostnaden.

För att kunna returnera din produkt behöver vi ett ett kvitto eller inköpsbevis. Skicka din produkt till: finfeminin, Herrgårdsgatan 13, 652 24Karlstad.


Om du skickar en artikel som är värd mer än 700 kr kan det vara en god idéatt använda en leveransservice som går att spåra eller köpa enfraktförsäkring. Vi kan inte garantera att vi kommer att få varan som du returnerar.


Var vänlig och kontakta finfeminin.se innan du returnerar några artiklar. Du kan returnera produkten inom 30 dagar från leverans. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning ske. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar enprodukt och ange spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller. finfeminin.se föreslår att du får ett kvitto och ett paket-ID för returen frånleveransservice eftersom det gör det lättare att spåra paketet om det skullebehövas. finfeminin.se kommer att göra en återbetalning om det är en giltig retur. Om du har betalat via faktura behöver vi ett bankkontonummer så attvi kan överföra pengarna. Det enklaste är om du skickar bankkontonumrettill oss via e-post. ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vår policy gäller i 30 dagar. Om det har gått mer än 30 dagar sedan ditt köp,kan vi tyvärr inte erbjuda dig återbetalning eller byte. Produkten får inte heller ha använts och måste vara i samma skick som när du fick den.Produkten måste returneras i originalförpackningen.


När din returnerade produkt har mottagits och kontrollerats, kommer vi attmeddela dig via e-post. Vi kommer också att meddela dig om vi kommer attgöra någon återbetalning eller ej.Om returen godkänns, kommer återbetalning ske automatiskt till dittkreditkort eller via annan betalningsmetod inom ett antal dagar.


Om du inte har fått någon återbetalning ber vi dig först kontrollera dittbankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det iblandtar lite tid innan återbetalningen krediteras. Kontakta därefter din bank dådet oftast tar lite tid innan återbetalningen görs. Om du har gjort allt dettaoch fortfarande inte har fått din återbetalning, ber vi dig kontakta oss på:info@finfeminin.se.


Återbetalning sker endast för varor till ordinarie pris - inte för reavaror.


Vi byter endast artiklar om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta3/6ut en artikel mot samma artikel, vill vi att du skickar e-post till:webshop@finfeminin.se och artikeln till: Finfeminin, Herrgårdsgatan 13, 65224 Karlstad2.5 GÅVOROm artikeln var angiven som en gåva när den köptes och den skickadesdirekt till dig, kommer du få ett presentkort som motsvarar värdet på gåvan.När vi mottagit artikeln kommer vi att skicka presentkortet till dig.Om artikeln inte var angiven som en gåva när den köptes, eller omgåvogivaren tagit emot artikeln för att ge dig den senare, kommer vi att göraåterbetalning till gåvogivaren och han eller hon kommer sedan att få ettmeddelande när du har returnerat artikeln.